iPhone 7

iPhone 7 Reparation

Generelt omkring Iphone 7

Iphone 7 rep

iPhone 7 er Apples nyeste skud på stammen af smartphones, men selvom telefonen er vandtæt, er den dog stadig modtagelig for diverse skader. Skulle din iPhone 7 have pådraget sig en skade af den ene eller anden art, tilbyder vi hos Fonia en lang række reparationer af professionel kvalitet. iPhone 7 er Apples stærkeste telefon til dato; den er vandtæt ned til en meters dybde, har et 12 megapixel kamera og en 4,7” skærm.

iPhone 7 har et kamera på hele 12 megapixel, med optisk billedstabilisator, blitz med fire smarte LED-pærer som lyser 50 procent skarpere end iPhones 6s. Frontkameraet har hele 7 megapixel, hvilket gør den idéel til knivskarpe selfies. iPhone 7 har et batteri, som holder op til to timer længere end de forgangne iPhones. Skulle du dog opleve problemer med dit batteri eller fald i ydeevne, er et batteriskift blot en af de mange reparationer, som vi udfører.
Skærmen på iPhone 7 er op til 25 procent skarpere end den på den forrige iPhone 6s, og retinaskærmen har endnu bedre farvegengivelse. Skulle du være så uheldig, at den store skærm har pådraget sig ridser eller andet, skifter vi her hos Fonia nemt og hurtigt din iPhone 7 skærm. Apple iPhone 7 er en innovativ smartphone, som blandt andet har fået fjernet jackstikket for at give plads til en højtaler mere. På den måde kan du høre lyd i stereo. Netop derfor er det endnu mere ærgerligt, hvis dine højtalere skulle gå i stykker. Skulle dette være tilfældet, er du dog landet det rette sted. Her hos Fonia udfører vi en lang række services, og reparation af højtalere er en af dem.

Vi udskifter alt fra skærm til batteri

Hos Fonia udfører vi en lang række reparationer og udskiftninger, og alle vores services er udført af dygtige og kompetente teknikere. Vi har afdelinger i hele landet, så vi altid kan være tæt på dig. Alle vores udskiftningsdele er af høj kvalitet, hvorfor vi yder to års garanti på alle udskiftede dele. Som oftest kan vi have din iPhone 7 færdig i løbet af et par timer og senest dagen efter. Vi tilbyder diverse reparationer af iPhone 7, hvoraf de mest typiske er:

  • Skærmudskiftning
  • Tænd-/slukknap
  • Ørehøjtaler
  • Mikrofon
  • Batteriudskiftning
  • Vibratorudskiftning
  • Højtalerudskiftning
  • Diagnose/fejlfinding

Vi har afdelinger i Randers, Silkeborg, Århus og Vejle. Hvis din reparation ikke fremgik på listen over de mest typiske, er du mere end velkommen til at give os et kald mandag til fredag fra 10 til 19 på telefon 34 10 35 10 – så finder vi sammen en løsning. Du kan også sende os en mail på Kontakt@fonia.dk, hvor vi bestræber os på at svare på alle mails inden for 24 timer.

Bestil reparation

Har du nogle spørgsmål?

Ring til os på

+45 25 60 86 00

Eller skriv en mail til

FoniaSilkeborg@gmail.com

2 års garanti

Hos Fonia bruger giver vi 2 års garanti på alle udskiftede iPhone dele

Kvalitets reservedele

Hos Fonia burger vi kun kvalitetsdele.

Dygtige teknikker

Hos Fonia har vi ansat de bedste teknikker og kan derfor sikre dig at din enhed bliver repareret bedst muligt.

Support

Hos Fonia kan du kontake os når du vil, vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 24 timer.

Åbningstider

Man-tors

10:00 - 17:30

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Kontakt

Telefon:

2560 8600

Adresse:

Søndergade 5, 8600 Silkeborg

Her finder du os