iPhone 6s

iPhone 6s Reparation

Generelt om iphone 6s

iphone 6s rep

iPhone 6s er en kraftfuld smartphone med mange muligheder. Det er dog også en mulighed, at din iPhone 6s går i stykker eller får fejl. Skulle dette være tilfældet, kan vi hos Fonia tilbyde reparation af langt de fleste skader på iPhone 6s. iPhone 6s fra Apple har en kraftig A9 processor med 64bit arkitektur, som øger telefonens effektivitet samt mindsker dens batteriforbrug.
Skulle du alligevel opleve problemer med eksempelvis, at telefonen ikke holder strøm, er det et problem, som vi hurtigt og professionelt kan løse ved at udskifte batteriet til en nyt. iPhone 6s er udstyret med en 4,7” retinaskærm med HD og 3D touch. Både opløsning, kontrast og betragtningsvinkel er med iPhone 6s bedre end dens forgængere. 3D Touch registrerer, hvor hårdt du trykker, hvilket forenkler brugen. Skulle du opleve problemer med dette, kan vi her hos Fonia blandt andet løse dette problem ved at skifte skærmen.

iPhone 6s har det innovative iOS 10 styresystem, som blandt andet har et bredt udvalg af apps og diverse andre kraftfulde værktøjer. Telefonen har desuden et 12 megapixel iSight kamera, som kan optage iMovies med 4K-opløsning og 30 billeder i sekundet. iPhone 6s tager billeder i høj opløsning og kan ydermere tage natbilleder.

Vi tilbyder reparation af kompetente teknikere

Har din iPhone 6s en skade, som du ønsker repareret, kan vi hjælpe dig. Vi har kun de dygtigste teknikere ansat, og vi har afdelinger i hele landet. Vi tilbyder en professionel udført service. I de fleste tilfælde kan en reparation klares på et par timer, og du skal højst vente til næste dag. Vi tilbyder en lang række reparationer af iPhone 6s:

● Skærmudskiftning
● Tænd-/slukknap
● Ørehøjtaler
● Mikrofon
● Batteriudskiftning
● Vibratorudskiftning
● Højtalerudskiftning
● Diagnose/fejlfinding

Du kan få udført din service i Randers, Silkeborg, Århus samt Vejle. Fandt du ikke den reparation, som du mangler, er du velkommen til at ringe til os på telefon 34 10 35 10 mandag til fredag fra 10 til 19 for at høre nærmere om dine muligheder. Du er også velkommen til at sende os en mail på Kontakt@fonia.dk. Vi forsøger at svare på alle vores mails inden for 24 timer.

Bestil reparation

Har du nogle spørgsmål?

Ring til os på

+45 25 60 86 00

Eller skriv en mail til

FoniaSilkeborg@gmail.com

2 års garanti

Hos Fonia bruger giver vi 2 års garanti på alle udskiftede iPhone dele

Kvalitets reservedele

Hos Fonia burger vi kun kvalitetsdele.

Dygtige teknikker

Hos Fonia har vi ansat de bedste teknikker og kan derfor sikre dig at din enhed bliver repareret bedst muligt.

Support

Hos Fonia kan du kontake os når du vil, vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 24 timer.

Åbningstider

Man-tors

10:00 - 17:30

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Kontakt

Telefon:

2560 8600

Adresse:

Søndergade 5, 8600 Silkeborg

Her finder du os