iPhone 6

iPhone 6 Reparation

Generelt om iphone 6

iphone 6 rep

Har du en iPhone 6, som skal repareres, kan vi her hos Fonia tilbyde en lang række reparationer. iPhone 6 fra Apple er udstyret med en hurtig og kraftig A8 processor og et intuitivt iOS 8 operativsystem, som gør telefonen effektiv og hurtig. iPhone 6 har en 4,7” HD-skærm, som er større end dens forgængeres. Telefonen har Multi-touchskærm, som kan styres med blot en hånd. Skærmen har en opløsning på 1334×1750, så alle detaljer står helt skarpe. På grund af den store skærm får iPhone 6 desværre let ridser, og i værste tilfælde kan skærmen flække. Skulle dette være tilfældet, er det blot en af de reparationer, som vi nemt udfører hos Fonia.

iPhone 6 er udstyret med Touch-ID fingeraftrykssensor, som kan bruges til at låse din skærm. Sensoren bruges blandt andet, når du låser din telefon op og som identifikation, når du handler i iTunes Store og App Store. Derfor er det også ærgerligt, hvis knappen med den følsomme sensor skulle gå i stykker, da det er en knap, du gør megen brug af. Har du været så uheldig, kan vi her hos Fonia tilbyde en professionel udført reparation af blandt andet dette.

Vi tilbyder en professionel udført reparation af din iPhone 6

Hos Fonia har vi et kompetent hold af dygtige teknikere, som er placeret på afdelinger i Randers, Vejle, Silkeborg og Århus. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service, og selve reparationen er hurtigt overstået. I langt de fleste tilfælde vil vi kunne udføre din reparation inden for et par timer eller allerede til næste dag. Vi tilbyder en lang række reparationer:

  • Skærmudskiftning
  • Tænd-/slukknap
  • Ørehøjtaler
  • Mikrofon
  • Batteriudskiftning
  • Vibratorudskiftning
  • Højtalerudskiftning
  • Diagnose/fejlfinding

Hvis du ikke kan finde en reparation, som løser dit problem, er du velkommen til at kontakte os på telefon 34 10 35 10 mandag til fredag fra 10 til 19, så vi kan finde en løsning på dit problem. Du kan også sende os en mail på Kontakt@fonia.dk. Vi bestræber os på at svare alle mails inden for 24 timer.

Bestil reparation

Har du nogle spørgsmål?

Ring til os på

+45 25 60 86 00

Eller skriv en mail til

FoniaSilkeborg@gmail.com

2 års garanti

Hos Fonia bruger giver vi 2 års garanti på alle udskiftede iPhone dele

Kvalitets reservedele

Hos Fonia burger vi kun kvalitetsdele.

Dygtige teknikker

Hos Fonia har vi ansat de bedste teknikker og kan derfor sikre dig at din enhed bliver repareret bedst muligt.

Support

Hos Fonia kan du kontake os når du vil, vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 24 timer.

Åbningstider

Man-tors

10:00 - 17:30

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Kontakt

Telefon:

2560 8600

Adresse:

Søndergade 5, 8600 Silkeborg

Her finder du os