iPhone 5

iPhone 5 Reparation

Generelt om iphone 5

iphone 5 repiPhone 5 er hurtigere, tyndere og lettere end dens forgængere, hvorfor mange stadig er glade for denne model. Skader og fejl kan dog opstå på telefonen, hvilke vi kan reparere her hos Fonia. iPhone 5 har en kraftig A6 processor, hvorfor telefonen har en kraftig ydeevne og er over dobbelt så hurtig som den gamle A5. Telefonens styresystem er iOS, som har en lang række lækre features. iPhone 5 har et 8 megapixel iSight kamera, som giver skarpe billeder selv i dårlig belysning. Kameraet kan desuden optage panoramabilleder.

Telefonen har retinaskærm, som giver skærmen en levende og højtopløselig kvalitet. iPhone 5 har så høj pixeltæthed, at det menneskelige øje ikke kan skelne de enkelte pixels. Telefonen er ydermere udstyret med FaceTime, som er videoopkald via Wi-Fi fra iPhone til iPhone, så du blot med et tryk kan tale ansigt til ansigt med venner og familie over hele kloden. Alt dette kan du nyde på en 4” skærm. Skulle du opleve problemer med din iPhone 5, såsom flækket skærm, er dette blot en af de reparationer, vi kan tilbyde.
Vi reparerer hurtigt og professionelt din iPhone 5

Her hos Fonia har vi ansat de bedste teknikere, så du er garanteret god service. Vi bruger kun kvalitetsdele, når vi reparerer din iPhone, hvorfor vi giver dig to års garanti på alle udskiftede dele. Vi tilbyder hurtig reparation, og du vil i de fleste tilfælde kunne have din telefon i hænderne igen i løbet af et par timer eller senest næste dag. Vi tilbyder diverse reparationer af iPhone 5, hvoraf de typiske er:

Skærmudskiftning
Tænd-/slukknap
Ørehøjtaler
Mikrofon
Batteriudskiftning
Vibratorudskiftning
Højtalerudskiftning
Diagnose/fejlfinding

Hvis du ikke kan finde din reparation, er du velkommen til at ringe til os på telefon 34 10 35 10, som er bemandet mandag til fredag fra 10 til 19, så vi sammen kan finde en løsning. Du er også velkommen til at sende os en mail på Kontakt@fonia.dk, hvor vi forsøger at svare alle mails inden for 24 timer.

Bestil reparation

Har du nogle spørgsmål?

Ring til os på

+45 25 60 86 00

Eller skriv en mail til

FoniaSilkeborg@gmail.com

2 års garanti

Hos Fonia bruger giver vi 2 års garanti på alle udskiftede iPhone dele

Kvalitets reservedele

Hos Fonia burger vi kun kvalitetsdele.

Dygtige teknikker

Hos Fonia har vi ansat de bedste teknikker og kan derfor sikre dig at din enhed bliver repareret bedst muligt.

Support

Hos Fonia kan du kontake os når du vil, vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 24 timer.

Åbningstider

Man-tors

10:00 - 17:30

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Kontakt

Telefon:

2560 8600

Adresse:

Søndergade 5, 8600 Silkeborg

Her finder du os